TABORNIKI POTREBUJEMO POMOČ

Četrti taborniški zakon pravi »tabornik je pripravljen pomagati«, sedaj pa smo prav taborniki tisti, ki potrebujemo pomoč.
V Železnikih Društvo tabornikov Rod zelene sreče deluje že od leta 1994. V vseh letih delovanja smo si v rodu nabrali kar nekaj opreme, ki smo jo do sedaj lahko shranjevali v kletni sobi bivšega salona Alples – prostore nam je podjetje velikodušno odstopilo brez stroškov. Soba je služila predvsem kot skladišče celotne opreme in pa prostor za razne sestanke in srečanja.
Na žalost je prišel čas, ko se od te sobice moramo posloviti in se preseliti drugam. Kam? Za to pa potrebujemo vašo pomoč!
Veseli bi bili prostora v pritličju, da bi lažje premikali vso težko in nerodno opremo, ko bi jo potrebovali na akcijah. Ker smo taborniki neprofitna organizacija z zelo malo dohodkov, si seveda ne moremo privoščiti visoke najemnine – iščemo torej nekaj za simbolično ceno oziroma kot sponzorsko darilo. 
Za vsak predlog ali ponudbo, tudi če ne izpolnjuje vseh naših želja, bomo zelo hvaležni. Prav tako bomo veseli, če se glas o iskanju prostora razširi med vse dobre ljudi, ki so (tako kot taborniki) pripravljeni pomagati.
Kontaktirate nas lahko preko naše Facebook strani, preko elektronske pošte (rodzelenesrece@gmail.com) ali telefona (041 518 545 – Nejc Bobar, starešina).

Hvala,
RZS

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.