Zaključujemo leto 2022

Dragi tabornik ali tabornica,

letošnje leto se počasi zaključuje. V spominu nam bo ostalo po mnogo zabavnih taborniških akcijah. V petek, 23. 12. 2022, te vabimo še na zadnjo v tem koledarskem letu. Že tradicionalna čajanka se bo pričela ob 17.00 uri. Dobimo se pred Mladinskim centrom Železniki. Tam bomo v znamenju prazničnega vzdušja uživali ob topli skodelici čaja, slastnem pecivu in odličnem taborniškem druženju. Zaključek taborniške čajanke bo ob 19.00 uri. Kaj potrebujem? Svetilko, topla oblačila, odsevno kresničko in darilo za izmenjavo (najvišja vrednost 5 €), lahko pa tudi spečeš kakšno dobroto, saj se ob čaju vedno prileže.

Spoštovani starši,

leto je spet naokoli in čas, da otroci poravnajo članarino, je tukaj.

Članarina društvu omogoča normalno delovanje. S plačilom članarine otrok tudi formalno postane član našega rodu in član Zveze tabornikov Slovenije. S tem pa pridobi letno naročnino na revijo Tabor in popust v taborniški zadrugi.

Že nekaj let plačevanje članarine deluje po sistemu treh nivojev članarin. S plačilom priporočene oz. podporne članarine prejmete tudi darilce, najpomembnejše pa je, da nam s tem pomagate pri nakupu nove opreme, izobraževanju vodstva ter izvajanju dolgoročnih ciljev.

Navodila za plačilo:

PrejemnikDruštvo tabornikov Rod zelene sreče Češnjica 48, p. p. 34, 4228 Železniki
IBANSI56 07000-0000743692
Namen plačilaČlanarina – Ime in priimek otroka
SklicNRC ali SI99
Znesek35,00 € – osnovna  članarina
50,00 € – priporočena članarina
65,00 € – podporna članarina
Rok plačila23. 12. 2022

Lahko nam namenite del dohodnine …

Odločite se lahko za največ pet organizacij, ki jim skupno namenite 1,0% vaše dohodnine. Ta del bi sicer pristal v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna. Vabimo vas, da tudi tako podprete delovanje deteljic.