Praznovanje 20-letnice in taborniški vikend

Vse bolj se nam bliža konec maja in s tem hkrati tudi praznovanje naše dvajsete obletnice delovanja. Za vse tabornike in tiste, ki si to želite postati, ali pa vas vsaj malo mika, da bi prišli pogledat, kaj se pri tabornikih dogaja, pripravljamo taborniki Rodu zelene sreče pravi taborniški vikend.

Za vas naša nadobudna ekipa polna idej že sedaj pripravlja program. Na tem ne bo manjkalo veliko zanimivih iger, za katere niste še nikoli slišali, raznih ustvarjalnih delavnic, taborniških aktivnosti in še mnogo več. Nismo pozabili niti na slastno obaro, kuhano nad ognjem. Aktivno preživet dan bomo zaključili ob ognju, kjer bomo zapeli kakšno taborniško pesem. Seveda ne smemo pozabiti omeniti, da pri nas tudi prespite. V eni od naših savic! Zato ne pozabite spalke in armafleksa! Naslednje jutro se program nadaljuje, tako kot na pravem taborjenju. Obljubljamo vam adrenalin, nove prijatelje, poln želodček ter smeha poln in aktivno preživet vikend!

S sabo ne pozabite že omenjene spalne vreče, armafleksa, baterijske svetilke, pribora in posode za obaro, nekaj toplejšega za oblečt, superge ter rezervna oblačila… V primeru, da boste potrebovali še kaj več, vas bomo obvestili.

Tabor bo potekal 30. maja 2014 na travniku pri Športnem parku Rovn, s pričetkom ob 16.uri in se bo zaključil naslednji dan ob 15.uri. Čeprav smo prostovoljno društvo je cena tabora 5 €, kar vključuje tri obroke. Denar bomo pobrali na kraju dogodka.

Zaradi lažje organizacije izpolnite internetno prijavnico, s katero potrdite svojo udeležbo na taborniškem vikendu. Za več informacij se obrnite na telefonsko številko 040 150 145 (Eva Tolar). Prijave potekajo do 23. 5. 2014. Prijave smo podaljšali do 29. 5. 2014!

S tem pa praznovanja še ne zaključujemo. V Ribiškem domu v Železnikih po zaključenem taborniškem vikendu sledi zabava s skupino Trinajsta plača, s pričetkom ob 21.uri! Obeta se nam zabaven večer. Lepo povabljeni prav vsi!

Če ne veste, kje bo vse skupaj potekalo, si oglejte tukaj! 

Praznujte z nami!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.